About Me

My photo
I see all thing in this world as natural.. and totally believe we are the one who make it be positive, negative, interestng, boring, enjoyable or anything...

Wednesday, May 22, 2013

No title

Adakah satu ja orang di dunia nih yg macam aku?? I need one person only yg ada perangai macam aku. Iaitu : apabila inginkan sesuatu, mesti dapat. Contohnya, aku minta beli something dgn parents. But then, dorang cakap, nantila dulu. Tapi aku mahu, time tuh jugak aku mesti dapat barang tuh.. Ada ka yg macam aku? Tiada kan?? Aku sorang jak kan yang macam gitu? Aku ja kan yg demand melampau- lampau? Yess. 'KAU SORANG JA IRMAH'.. ;(

Aku ada perangai nih sejak aku  kecil lagi. Kalau aku xdapat apa yg aku mau, confirm aku merajuk muncung mulut 2 depa.. Pastu,siap xmau makan la, xmau becakap laa.. Kenapa aku sorang ja macam gitu? Kenapa kamu tiada sifat mcm aku tuh?? && camana mau hilangkan perangai burukku yg satu tuh??Aku try juga untuk lepaskan perangai tuh tp aku xboleh. Try not to be demand. But  I can't :(

Mungkin iman ku kurang.. Gelojak nafsu yang melampau2 & xkenal erti sabar.. Ya Allah, lenyapkan la satu sikap ku ini. Hamba mohon.. 
       
                
          

Monday, May 20, 2013

One boy, thousand feelings..

    
                            

I have a confession to make. I’m quite curious about what it means to be in love. Don’t get me wrong, I do love. Even now,I do in love. I feel love very often, many many times each day, and tears can and often do come to my eyes just from the sensation of that love. But that love comes and goes, comes and goes, comes and goes. I will witness someone’s sweetness and the unmistakeable sensation of love will arise in me. I’ll be touched by someone’s generosity, or their kindness, goodness, sensitivity, vulnerability, support, beauty, selflessness, or resilience, and my heart will undoubtedly be touched and the sensation of love will arise.

And yes. I'm in love with this guy. Yesterday less than today, today less than tomorrow and tomorrow will be less than the future. In Shaa Allah.. Aamiin..

He promised her that he would give her everything, everything she wanted, as men in love always do. And she trusted him despite herself, as women in love always do.. Love. Love. Love. May Allah bless our love.. Aamiin.




Saturday, May 18, 2013

99 things to do

Copy & paste from Vian's blog.. Hihi.. jangan marah yerr adik comel.. Rules and regulation : highlight/bold  one  things that I have do or been through. check it out.

1. Started your own blog
2. Slept under the stars (for sure laa.. everyone did so cuz tiap malam kita tidur, kita tidur bawah bintang. it just the roof of the house that made in between.Hahaha)
3.  Played in a band
4. Visited Hawaii and danced on a lava cliff with the roar of the Pacific below.
5. Watched a meteor shower 
6. Given more than you can afford to charity
7. Been to Disneyland
8. Climbed a mountain 
9. Held a praying mantis (well.. I love small creatures except cockroach) 
10. Sang a solo (sang like a pro)
11. Bungee jumped
12. Visited Paris
13. Watched a lightning storm at sea
14. Taught yourself an art from scratch
15. Adopted a child
16. Had food poisoning 
17. Walked to the top of the Statue of Liberty
18. Grown your own vegetables 
19. Seen the Mona Lisa in France
20. Slept on an overnight train
21. Had a pillow fight 
22. Hitch hiked
23. Taken a sick day when you’re not ill to avoid taking the kids to school
24. Built a snow fort
25. Held a lamb well
26. Gone skinny dipping
27. Run a Marathon 
28. Ridden in a gondola in Venice 
29. Seen a total eclipse in a bucket
30. Watched a sunrise or sunset  (thing I love the most)
31. Hit a home run in softball and rounders
32. Been on a cruise
33. Seen Niagara Falls in person
34. Visited the birthplace of your ancestors
35. Seen an Amish community
36. Taught yourself a new language (Bahasa Bajau. since my bf is Bajau)
37. Had enough money
38. Seen the Leaning Tower of Pisa in person
39. Gone rock climbing
40. Seen Michelangelo’s David
41. Sung karaoke (ALWAYS and my all time favorite even my voice is like frog. but I just do it with my truly friends. hehe.)
42. Seen Old Faithful geyser erupt
43. Bought a stranger a meal at a restaurant
44. Visited Africa
45. Walked on a beach by moonlight
46. Been transported in an ambulance 
47. Had your portrait painted
48. Gone deep sea fishing 
49. Seen the Sistine Chapel in person
50. Been to the top of the Eiffel Tower in Paris
51. Gone scuba diving or snorkeling 
52. Kissed in the rain 
53. Played in the mud
54. Gone to a drive-in theater
55. Been in a movie
56. Visited the Great Wall of China
57. Started a business
58. Taken a martial arts class
59. Visited Russia
60. Served at a soup kitchen
61. Sold Girl Scout Cookies
62. Gone whale watching
63. Got flowers for no reason
64. Donated blood, platelets or plasma (derma darah semata2 untuk dapat voucher KFC. umm, I've donated my blood for times for a same reason..haha)
65. Gone sky diving
66. Visited a Nazi Concentration Camp
67. Bounced a check
68. Flown in a helicopter
69. Saved a favorite childhood toy
70. Visited the Lincoln Memorial
71. Eaten Caviar
72. Pieced a quilt
73. Stood in Times Square
74. Toured the Everglades
75. Been fired from a job
76. Seen the Changing of the Guards in London
77. Broken a bone
78. Been on a speeding motorcycle
79. Seen the Grand Canyon in person
80. Published a book 
81. Visited the Vatican
82. Bought a brand new car
83. Walked in Jerusalem
84. Had your picture in the newspaper 
85. Kissed a stranger at midnight on New Year's Eve
86. Visited the White House
87. Killed and prepared an animal for eating 
88. Had chickenpox

89. Saved someone’s life
90. Sat on a jury
91. Met someone famous outside of Malaysia?
92. Joined a book club
93. Lost a loved one 
94. Had a baby (Babyboy..haha..)
95. Seen the Alamo in person
96. Swam in the Great Salt Lake
97. Been involved in a law suit
98. Owned a cell phone 
99. Been stung by a bee



Di umumkan bahawa, ke 99 fasal d atas adalah sahih lg benar lg saksama.. Sekian & terima kasih..




Wednesday, May 15, 2013

Samsung Galaxy S4 is ohsemmm...




I really want this.. Oh mamii, please buy me this little cute toy.. Promise u. I wont ask for more. pinky promise.. hee...Ohh my..aku sanggup lapar asal dapat mainan baru nih..gila, punya awesome.. Tinggalkan X-peria Z. HAHAHA...

RM 2K.. Mana mau dapat duit? kerja pun belum.. Urm, telan air liur laa jawabnyaa.. Oh please! I need a part time job.. someone, somewhere.please give me a job. need to find money to fulfilled my needs. NEEDS? HAHA.. keperluan laa sangat. orang dulu2, xpakai handphone, hidup jg pun.. Huhu, nafsu serakah sungguh :(






Sunday, May 12, 2013

Habibie & Ainun

                        


Bacharuddin Jusuf Habibie yang biasa di panggil Rudy adalah seorang yang jenius yang sedang menyelesaikan kuliahnya di Jerman. Tapi Habibie tiba-tiba terserang penyakit TBC, akhirnya dia memutuskan untuk pulang ke Indonesia. Ketika di Indonesia Habibie bertemu teman lamanya yaitu Hasri Ainun atau biasa di panggil Ainun. Habibie jatuh cinta pada Ainun. Akhirnya mereka menikah dan terbang ke Jerman. Dinginnya salju tak membuat Habibie putus asa dalam menyelesaikan kuliahnya.

Setelah lulus Habibie mengirim surat ke Pemerintah Indonesia bahwa dia sudah lulus kuliah S3 dan ingin mengabdikan dirinya untuk membuat pesawat terbang. Namun Pemerintah Indonesia selalu menolaknya. Habibie sangat sedih, namun Ainun menghiburnya. Akhirnya Habibie memutuskan untuk bekerja di salah satu industri Jerman. Sedangkan Ainun yang dulu bercita-cita menjadi dokter, akhirnya ia menjadi dokter anak. Selama di Jerman Habibie dan Ainun hidup bahagia. Mereka mempunyai 2 buah hati.

Ketika sedang bekerja, tiba-tiba Habibie dipanggil oleh Kedutaan Besar Indonesia di Jerman, bahwa dibawah kepemimpinan Presiden Soeharto Indonesia sedang giat membangun. Indonesia akan mendukung Habibie untuk membuat pesawat terbang. Akhirnya Habibie kembali ke Indonesia meninggalkan Ainun di Jerman. Tapi kemudian Habibie menyuruh Ainun untuk menemaninya tinggal di Indonesia. Ketika sedang menyelesaikan proyek pembuatan pesawat terbang, Habibie di suap. Namun dia menolaknya. Pada tahun 1995 akhirnya Habibie berhasil menyelesaikan pembuatan pesawat terbang buatannya.

Pada tahun 1998 ketika Indonesia sedang dalam keadaan darurat, Presiden Soeharto mengundurkan diri. Setelah itu, Habibie diangkat menjadi Presiden Indonesia yang ke-3. Namun selama menjadi Presiden Habibie di fitnah, jika dia pernah melakukan korupsi saat menjadi Menteri. Selama menjadi Presiden Habibie selalu fokus kepada pekerjaannya, dan tidak memikirkan dirinya. Habibie dimarahi Ainun karena tidak menjaga kesehatannya. Habibie akhirnya mengundurkan diri dari jabatannya, dan fokus pada keluarganya.

Setelah mengundurkan diri dari jabatannya, Habibie dan Ainun pergi ke Jerman untuk liburan. Sepulang dari liburan tiba-tiba Ainun mendadak sakit. Setelah di periksakan ke dokter, ternyata Ainun menderita penyakit kanker ovarium stadium 3. Habibie baru tahu penyakit tersebut, karena selama ini Ainun menyembunyikan penyakit tersebut darinya. Akhirnya Habibie pergi ke Jerman untuk mengobati penyakit Ainun. Namun setelah di operasi beberapa kali, kondisi Ainun tidak kunjung sembuh dan akhirnya Ainun meninggal. 
Habibie sangat sedih, namun dia tetap tabah menghadapinya...



Owhhh.. Saya sudah nonton filem nih 2x & seriously, it made me cry ;(... Sedih amat deh jalan cerita antara Habibie & Ainun nih.. Kalau ada yg xtau siapa sebenarnyaa mereka ini.. Pada realitinya, Habibie adalah Presiden Republik Indonesia ke -3 yg d kenali sebagai Bacharudin Jusuf Habibie. Filem ini di angkat dari memori yang di tulis Habibie mengenai mendiang isterinya, Hasri Ainun Habibie, dalam buku Habibi dan Ainun. . 

Ok.. Mari kita sama2 menghayati bait2 lagu OST dari filem ini yang di nyanyikan oleh Bunga Citra Lestari (Cinta Sejati)

Manakala hati menggeliat mengusik renungan
Mengulang kenangan saat cinta menemui cinta
Suara sang malam dan siang seakan berlagu
Dapat aku dengar rindumu memanggil namaku

Saat aku tak lagi di sisimu
Ku tunggu kau di keabadian

Aku tak pernah pergi, selalu ada di hatimu
Kau tak pernah jauh, selalu ada di dalam hatiku
Sukmaku berteriak, menegaskan ku cinta padamu
Terima kasih pada maha cinta menyatukan kita

Saat aku tak lagi di sisimu
Ku tunggu kau di keabadian

Cinta kita melukiskan sejarah
Menggelarkan cerita penuh suka cita
lyricsalls.blogspot.com
Sehingga siapa pun insan Tuhan
Pasti tahu cinta kita sejati

Saat aku tak lagi di sisimu
Ku tunggu kau di keabadian

Cinta kita melukiskan sejarah
Menggelarkan cerita penuh suka cita
Sehingga siapa pun insan Tuhan
Pasti tahu cinta kita sejati

Lembah yang berwarna
Membentuk melekuk memeluk kita
Dua jiwa yang melebur jadi satu
Dalam kesucian cinta

Cinta kita melukiskan sejarah
Menggelarkan cerita penuh suka cita
Sehingga siapa pun insan Tuhan
Pasti tahu cinta kita sejati

Related Post:



Monday, May 6, 2013

My superman

Yes.. dia lebih muda dr aku..not a month or 2 months but I am 2 years older than him.. who cares?? oww, I care..everytime people asked me about the age, I just like.."owhhh"is it a crime to fell in love with sumone younger than us??" Well baby, cinta xkenal usia laa wehh.. Haha.. Urmm, usia?? It is just a number btw.. Yeahhh!!! Cuz based on my experience. Aku xpernah lg bercinta dgn llki yg lbh mda dr aku sebelum nih & he is the first.. At first memang rasa awkward jgk cuz bf aku nih ex- adik angkat aku. & finally terangkat jadi bf.. Alhamdulillah.. Yg jauh d dekat2kan.. Umm, kalau mau cakap matang or tidak, aku rasa, dia lg matang dr bf2 aku sebelumnya.. apa org puteh cakap? mature before the age. alhamdulillah.. Aku suka sangat budak nih cuz dia xpernah kasar dgn aku even aku cakap buruk mcamana pown.. yess, aku lah yg jahat..I am proud of having him.. Huu..

Pasal family.. Alhamdulillah, semuanya suda tahu ttg hbgn kami.. Mahu dr pihak ak & pihak family nyaa.. Setakat ini, dua2 pihak bg respon yg baik.. People out there should be jealous looking on the relationship between me & his parents.. So close.. I mean, very close.. Abang sendiri suda duduk satu meja dgn sayang & bergelak ketawa spt 1 family.. Bahagia yg aku dapat lebih kpd parents & the other family members cuz they help us to create best moments in our r/ship. Even our r/ship itself, it was start bcause of his mom.. Mama dia adalah perancang terbaik dlm hubungan kami.. Alhamdulillah...

& now. Our r/ship. Ianya suda hampir mencecah 8 bulan.. Bahagia kami rasa.. Sakit kami rasa. Kecewa pun kami rasa.. Cuz itula sebenarnya penambah seri dlm hubungan.. Kalau xgadu, xbestlaa wehhh... Huhu.. I may not be saying this everyday. But i want to Thank You for all that you do! I Love You! Saranghae Mohd Ghazalih <3