About Me

My photo
I see all thing in this world as natural.. and totally believe we are the one who make it be positive, negative, interestng, boring, enjoyable or anything...

Tuesday, November 29, 2011

N.E.V.E.R E.N.D.I.N.G W.O.N.D.E.R.F.U.L S.T.O.R.Y ♥



NURUL HAMIZAH M.LATIP
Nama yg tidak asing tuk akuh.. They call us "les"..Who cares?? HAHAHA.. No laa kali kan ?? Cuz I have my own ikan && u do have too..HAHAHA.. Melekat suda tuh panggilan "ikan"..

Urmm,kau tau kaa betapa rindunyaa akuh mau jalan sama kau,kuar makan,becerita tentang ikan && so on?? Akuh betul2 rindu.. Nasib baek kau ckp bsok kau dtg KK,lega rasa hati..Sekurang-kurangnyaa,terubat juga rindu d hati..Sudah laa time akuh mau bertolak ke KK arituh kau tidak di Kunak.. Yalaa,kau kan busy (menyindir).HAHA.. Joke syg..

Camana mau describe arr itu prasaan?? Hurmm,kau tau sendiri laa baa cmana rasa sygkuh tuh tuk kau sampaikan kau kasi sakit hati mcmana pun,akuh masi bole besabar sama kau kan? Malah,masi boleh senyum && maafkan kesilapan yg akuh rasa sgt2 menyakitkan hatiku dulu..HAHA..Kau kenal mcamana akuh dulu time d alam sekolah menengah..SABAR bukan sifatkuh.. Tapi,dengan kau,akuh blajar erti sabar.. Akuh xpena kasar dgn kau,xpena maki kau even sekali pun cuz akuh syg persahabatan kita.. Kau ndaa nampak tuh cuz ada org batu api kan kau kan?? Takpaa,hal tuh da lama terjadi.. Past is past..I still love u

Uhuu,I start misheuuww. 2 ari kita bersama2 cni KK.. Jalan2,makan2 && cari2 ikan..HEHE.. U know wat,akuh rasa macam akuh suda jadi anggota famili mu jak.. Bila ada d layan berabess, bila akuh tiada,d cari..HUHU.. Kalau saja akuh ada kereta cni,sure akuh teman kau jalan sampai kau pengsan tapi apa bole buatt, akuh cuma ada jet..HAHA.. Urmm, rindu sudaa akuh maa cuzen2 mu, aunt2 mu n paling d rindu umi && ayah.. Ble pecaya kaa?? HAHA.. Paling kuh ingat tem ayah kasi pakai akuh rantai kemaren tuh.. Tekejut akuh.. Dalam keta tyme d UMS plak,ble2nyaa kami bcrita tentang hal2 org tua..HAHA. Org yg paling ku takut, ble2nyaa kuh rapat suda.. Heyy..Sori ayah *-*

Paling kuh ingat tem kita d JAKEL.. Terang2 tuh banyak notis d tampal , "NO PHOTOGRAPHY ALLOWED".. Tp,kita baru prasan tuh benda pas ambil gambar lebih dr 100 suda kali..HAHA.. Bila suda nampak tuh notis, peduli apakan kita kan?? manadaa serik.. Malah,ku tanya lg pekerjanyaa tuh tuk ambil gmbar d sudut tuh..HAHA.. Kau rasa,kalau kita ne ndaa HAWTT,d bagi kebenaran kaa kita tuh?? Nasib sak kita ne cantik..HAHAHA.. Cik Odeng && Cik Da plaa sempat lg menanya camana akuh pakai tudung.. D suru lg akuh buat tutorial..Trasa mcm artis plak..HAHAHA.. Ayat mu lg laa ku ingat,"kau pernah jadi model kaa before mah??"..HAHAHA..no laa kalik cuma memang mukak2 artis cam gtu..I'm sexy && I know it!! HAHAHA..

C Izul plakk,minta duit sama smua org..akuh bingung apa dy maw bwat dgn duit byk2 gtu..Tp tap juaa nages.. Bila tny sama ibunyaa,rupa2nyaa dy mau tggal hotel..AHAHA..Budak2 pun pandai demand suda..Waaaa~ Patutlaa akuh ada dengar umi cakap, "p tggal sama kak Irmah"..Adedeh,akuh pun mnumpang k mi.. Nasib baik jaa laa ayahmu n uncle2 mu sabar2 smuanyaa kan? Kalau laa bapa kuh mcm gtu kan bgus.. Ne,sejam jak kau d Jakel tuh, d suru suda pulang,,,HAHAHA..


Heyy,rindunyaa bila ingat semua tuh..Urmm,smpai jumpa lg arr sygkuh..Insya Allah, 24hb ne akuh ada cuti seminggu, akuh pulang k!! Bawa laa akuh bejalan2 memandangkan anda suda mempunyai lesen yg sah..HAHA.. Lucu bila kau crita yg kau merayu supaya d kasi lulus..Mesti buruk mukak mu tuh kan nanges2 time tuh..HAHA.. Hurmm, still remmber wat u said,"Never leave me again".. Insya Allah I wont.. I will never. Akuh akan jaga persahabatan kitaa.. Akuh harap gak hal2 lama ndaa berlaku lg..Dorg daya,saly,vian n omel taw tuh camana sakitnyaa prasaankuh time perkara yg lama tuh blaku.. If u said yg akuh ne terlalu sabar maa kau,yahh.. Cuz kau api,akuh try tuk jadi air supaya kita dua2 ndaa memanas tp tiap org ada limitnyaa sendiri..Remind urself.. U know me better dear.. I love u my IKAN..

*N.E.V.E.R E.N.D.I.N.G W.O.N.D.E.R.F.U.L S.T.O.R.Y

Friday, November 25, 2011

Rindu yg Kau Anugerahkan~


Hampir seminggu sudaa pulang KK tapi hati masi d kampung halaman..Urmm,mauu pulang :(
Rindu dengan Puan Ibu n Cik adik manis .. Uhuu.. Hanyaa gambar2 menjadi tempat untuk melepaskan rindu..Ya Allah,tenangkan hati hambah Mu nih.. Sebulan lagi..Sabar yah sygkuh IRMAH..





mood :: mau balik rumah :(





Thursday, November 24, 2011

Terima Kasih Ya Allah~

Wahai Allah pemilik seluruh kegembiraan d muka bumi ini, hamba Mu bersyukur dengan nikmat kesabaran yg Kau berikan padaku. Sesungguhnyaa,kegagalan lepas membuat aku semakin kuat && membina semangat baru.. Wahai pemilik hati ini,terima kasih atas senyuman yg terukir d bibir ini..Terima kasih kerana memberikan pelangi selepas hujan lebat yg melanda... Terima kasih Ya Allah :)



Monday, November 14, 2011

Friday, November 11, 2011

Let The Picture Talk :)














Friendship is unnecessary, like philosophy, like art... It has no survival value; rather it is one of those things that give value to survival.






Wednesday, November 9, 2011

Gadis && Bunga


"I seldom think about my limitations and they never make me sad..Perhaps there is just a touch of yearning at times but it is vague, like a breeze among flowers."