About Me

My photo
I see all thing in this world as natural.. and totally believe we are the one who make it be positive, negative, interestng, boring, enjoyable or anything...

Wednesday, May 22, 2013

No title

Adakah satu ja orang di dunia nih yg macam aku?? I need one person only yg ada perangai macam aku. Iaitu : apabila inginkan sesuatu, mesti dapat. Contohnya, aku minta beli something dgn parents. But then, dorang cakap, nantila dulu. Tapi aku mahu, time tuh jugak aku mesti dapat barang tuh.. Ada ka yg macam aku? Tiada kan?? Aku sorang jak kan yang macam gitu? Aku ja kan yg demand melampau- lampau? Yess. 'KAU SORANG JA IRMAH'.. ;(

Aku ada perangai nih sejak aku  kecil lagi. Kalau aku xdapat apa yg aku mau, confirm aku merajuk muncung mulut 2 depa.. Pastu,siap xmau makan la, xmau becakap laa.. Kenapa aku sorang ja macam gitu? Kenapa kamu tiada sifat mcm aku tuh?? && camana mau hilangkan perangai burukku yg satu tuh??Aku try juga untuk lepaskan perangai tuh tp aku xboleh. Try not to be demand. But  I can't :(

Mungkin iman ku kurang.. Gelojak nafsu yang melampau2 & xkenal erti sabar.. Ya Allah, lenyapkan la satu sikap ku ini. Hamba mohon.. 
       
                
          

No comments:

Post a Comment